پنجشنبه 14 فروردين 1404 شمسی /4/3/2025 9:18:56 PM
  • گروه مطلب:| خبر| صنعت| فارسی|
  • کد مطلب:88238
  • زمان انتشار:شنبه 13 بهمن 1403-9:9
  • کاربر:

درپی قطع گاز و برق در اواخر پاییز و ابتدای زمستان و تأثیرات منفی آن بر روند تولید در صنایع مختلف، وزارت نفت سه پیشنهاد حمایتی را برای جبران خسارت‌های ناشی از ناترازی انرژی و ادامه روند تولید در صنایع کشور مطرح کرده است. 
سه پیشنهاد حمایتی نفت برای صنایع بدون برق و گاز

به گزارش اقتصادنامه در پی بحران انرژی و تاثیرات منفی آن بر روند تولید در صنایع مختلف، وزارت نفت سه پیشنهاد حمایتی را برای جبران خسارت‌های ناشی از ناترازی انرژی و ادامه روند تولید در صنایع کشور مطرح کرده است. این پیشنهادات به منظور تسهیل شرایط برای واحدهای تولیدی و حمایت از آن‌ها در مقابله با مشکلات مالی و تولیدی ناشی از قطعی برق و کمبود منابع انرژی ارائه شده است.


تعویق و تعلیق برخی تعهدات بیمه‌ای
یکی از پیشنهادات وزارت نفت، تعویق و تعلیق برخی تعهدات بیمه‌ای برای واحدهای تولیدی است. این اقدام به تولیدکنندگان کمک می‌کند تا در این شرایط بحرانی، از پرداخت‌های بیمه‌ای فشار کمتری متحمل شوند و منابع مالی خود را به حفظ تولید و پرداخت حقوق کارکنان اختصاص دهند.


گشایش حساب‌های مسدود شده برای دسترسی به نقدینگی
پیشنهاد دیگر وزارت نفت، گشایش حساب‌های مسدود شده تولیدکنندگان است. این گشایش به تولیدکنندگان این امکان را می‌دهد که به نقدینگی خود دسترسی پیدا کنند و بتوانند حقوق کارکنان را پرداخت کرده و به فرآیند تولید ادامه دهند. این پیشنهاد در راستای رفع مشکل نقدینگی واحدهای صنعتی مطرح شده است.


تعلیق اخذ مالیات مستقیم و ارزش‌افزوده
سومین پیشنهاد حمایتی، تعلیق اخذ مالیات مستقیم و ارزش‌افزوده برای واحدهای تولیدی است. این اقدام می‌تواند فشار مالی بر صنایع را کاهش دهد و به آن‌ها کمک کند تا با کمترین آسیب به فعالیت خود ادامه دهند، به‌ویژه در شرایطی که قطعی برق تولید را مختل کرده است.
در نتیجه، با توجه به قطع برق و گاز صنایع در اواخر پاییز و زمستان، دولت می‌بایست این نوع اقدامات حمایتی را در راستای رفع چالش‌های بزرگ اقتصادی و حفظ فعالیت‌های تولیدی کشور در پیش گیرد. اجرای این طرح‌ها می‌تواند به کاهش فشارهای مالی و تقویت ثبات اقتصادی در شرایط بحرانی کمک کند.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین