این وزارتخانه تأکید کرد ذخایر گوشت قرمز، سفید و تخممرغ برای تأمین نیاز ماه مبارک رمضان کاملاً کافی است.
جزئیات واردات و تخصیص ارز ترجیحی
وزارت جهاد عنوان کرده: کالاهای واسطه ای ۶۰ درصد ارز ترجیحی به واردات نهاده هایی مانند ذرت، جو، کنجاله سویا و کودهای شیمیایی اختصاص یافته تا زنجیره تولید محصولات کشاورزی تقویت شود.
به گزارش اقتصادنامه، این وزارتخانه در خصوص تامین کالاهای مصرفی هم گفته ۴۰ درصد باقیمانده ارز ترجیحی نیز به واردات اقلامی همچون برنج، روغن خوراکی، گوشت و گندم اختصاص دارد. به گفته این وزارتخانه برنج خارجی باید با قیمت مصوب ۴۸,۲۵۰ تومان در فروشگاههای بزرگ عرضه میشود.
ذخایر استراتژیک آماده توزیع
وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد کالاهای اساسی در بنادر، گمرکات و انبارهای ساحلی بهطور کامل ذخیره سازی شده و هیچ مشکلی در ورود به شبکه توزیع وجود ندارد. لبنیات نیز کماکان زیر قیمت مصوب در بازار عرضه میشوند، هرچند گاهی شایعاتی درباره افزایش قیمت این محصولات مطرح میشود.
تمهیدات ویژه برای تقاضای نوروز و رمضان
مسئولان این وزارتخانه می گویند:با توجه به تقارن نوروز و ماه رمضان، سازمان تعاون روستایی موظف شده خرید مستقیم سیب، پرتقال و خرما را انجام دهد. پیشبینی میشود قیمت این اقلام در بازار بین ۱۵ تا ۳۰ درصد (بسته به منطقه) کمتر از نرخ معمول باشد.
واکنش به نوسانات و چشم انداز بازار
وزارتخانه با اشاره به «نوسانات غیرمتعارف» اخیر در قیمت برخی کالاها، ادعا کرد این روند با ابزارهای کنترلی در حال مدیریت است. مقامات همچنین اطمینان دادند افزایش متعارف تقاضا در ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان، تأثیری بر ثبات بازار نخواهد داشت.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست